Paraplyprojektet Young Events 2

Är du ung och har en idé på ett event som kan stärka din bygd? Just nu finns ett stöd på 25 000 kr  som kan sökas av dig som är ung och upp till 25 år. Idén och drivkraften till event ska komma från dig själv eller er unga själva, just för att pengarna ska gå till projekt som tar tillvara ungas kraft att själva utveckla landsbygden.

Har du eller dina vänner en projektidé?

Den får gärna inspirera bygden till:

  • ökat entreprenörskap
  • fler företag eller arbetstillfällen
  • nya återkommande evenemang för unga
  • nya och utvecklade kreativa mötesplatser
  • ökad inkludering i ett lokalsamhälle

Vad kan ett Young Event vara?

Det kan vara en konsert eller inspirationsföreläsning, ett idrottsläger, uppvisning eller en festival, utställning eller ett e-sportevenemang.

Vill du inspireras av tidigare genomförda Young Events?

Det har tidigare genomförts evenemang i vårt första young events-projekt. Bland annat föreläsningar,  musik- och sportevent. Kika in och inspireras av tidigare genomförda event!

Young Events – Leader Mittland Plus

Har du frågor eller vill du veta mer om projektet och möjlighet att söka mikrostöd kontakta projektcoach Sofi Gode så berättar hon mer.

Ansökan

Formulär för att göra en ansökan om mikrostöd i Young Events 2 hittar du här.

Har du problem att ladda ner vårt formulär? Högerklicka och välj alternativet spara länk som i stället. Kvarstår problemet? Mejla eller kontakta projektledare Sofi Gode.

Kontaktuppgifter

Sofi Gode

Sofi Gode

Sofi Gode
Projektcoach
sofi.gode(at)mittlandplus.se
070-316 23 51

Om projektet

Young Events 2 är en uppföljare till det tidigare Young Events. Projektet ägs av Leader Mittland Plus och delfinansieras av Jordbruksfonden för Landsbygdsutveckling (EJFLU).

Projektet hör ihop med det stora projektet Ungas drömbygd 2030. Young Events 2 och Unga evenemang kan ge mikrostöd till unga för att genomföra olika evenemang och fritidsaktiviteter. Mikroprojekten ska stärka ungas bild av sin bygd och bidra till att skapa framtidstro.

Vill du läsa mer om vilka insatsområden och beviljat stöd som gäller för projektet? Kika mer på sidan  om projektet här.