Vi söker projektcoach till två paraplyprojekt

I pandemins spår har vi fått göra en halvhalt för våra LAG-ägda projekt. Nu hoppas vi kunna dra igång paraplyprojekten ”miljöcertifiering” och ”produkter och tjänster” vid årsskiftet.

Vi söker deltidsprojektledare för två paraplyprojekt.

Din arbetsplats kan vara på vårt kansli i Sundsvall, men kan också vara någonstans i Västernorrland eller Bräcke eftersom du kommer att röra på dig en del. Ange i ansökan var du vill ha din arbetsplats.

Uppdraget är att informera och marknadsföra projektet och dess möjligheter, att sitta ner tillsammans med potentiella stödsökande och hjälpa dem från idé till ansökan, finnas till hands för frågor i samband med mikroprojektens genomförande och i slutänden också coacha och svara på frågor för ansökan om utbetalning av mikrostöd. Kort sagt – vi söker en hjälpande hand.

Vem är du?

Som person är du duktig på att möta människor och lyssna in deras behov och möjligheter, och inställd på att coacha till lösningar. Du som söker är både självgående och ansvarstagande. Du är bra på rapportering, både skriftligt och muntligt, och räds inte tanken på att rapportera in mot Jordbruksverkets digitala system för projektredovisning.

Vilken kompetens behöver du ha dokumenterad?

Vi förutsätter att du har erfarenhet eller stort intresse av antingen näringsverksamheter och produktutveckling, miljöcertifiering, eller på annat sätt har nödvändig kunskap för de två aktuella paraplyprojektens mål som är fler miljöcertifieringar och fler företag som jobbar med miljöledning, samt fler nya produkter och tjänster på landsbygden.

Dina kompetenser ska vara dokumenterade och vi vill att du lämnar namn och kontaktuppgifter till minst två personer som kan intyga att du är bra på just det område som du söker projektledartjänsten till.

Din roll är att vara med och handlägga ansökningar om mikrostöd från de företag och verksamheter du kommer i kontakt med och att vara föredragande vid beslutsmöten. Du behöver vara strukturerad och inte ha något emot administrativa uppgifter som förekommer i EU-projekt. Till ditt stöd har du också administrativ personal på kansliet som kan hjälpa till med viss administration kring redovisning till Jordbruksverket.

Frågor och sista ansökansdag

Frågor om tjänsterna och projekten besvaras av verksamhetsledare Erika Larsson. info@mittlandplus.se, 070-316 23 66. Kontaktuppgifter finns också på startsidan.

Vi rekryterar löpande, så vi ser fram emot att höra från dig så fort du har möjlighet.

Projekten vi söker kompetens till är:

Paraplyprojekt miljöcertifiering

Paraplyprojekt produkter och tjänster