Hallå där Greger Jonsson……………………..

Du är projektledare för vårt avslutseminarium i vårt samarbetsprojekt Säl och skarv och som tar upp frågan om säl-och skarvs påverkan på fiskeresursen.

När är seminariet?

Seminariet är den 6 oktober. Vi kommer att hålla till på Hotell Elite Plaza i Örnsköldsvik i en konferenslokal som heter Skeppet. Eftersom vi planerar som mest inför dagen just nu är det viktigt att man anmäler sitt deltagande. Om du inte bor i närheten av Örnsköldsvik kommer det finnas möjlighet att följa dagen via länk. Själva seminariet är kostnadsfritt.

Vad kan man vänta sig som besökare av seminariet?

Du som besökare kan vänta dig en uppdatering av läget vad gäller säl och skarv och dess inverkan på fiskeresursen. Vi kommer att ha med flera intressanta och kunniga föreläsare, bland annat så är Aron Hejdström, som skrivit den svenska rapporten med och föreläser via länk. Dessutom räknar vi med att Länsstyrelsen i Västernorrland hinner med att presentera en alldeles färsk förvaltningsplan för skarvbeståndet i länet, vilket vi i projektet tycker ska bli spännande!

Om man blir nyfiken att delta, hur anmäler man sig?
Passa på att skicka in din anmälan så snart som möjligt. Det gör du bäst genom att skicka ett mejl till salochskarv@mittlandplus.se, var vänlig att uppge om du vill delta på plats eller via länk.

 

Här hittar du programmet för dagen