Fyra lokala inspiratörer

Leader Mittland Plus jobbar över ett stort geografiskt område. Med fyra kommuner i huvudområdet och fyra till i havs- och fiskerifondsområdet har vi stärkt upp organisationen med lokala inspiratörer som kan komma ut och berätta om Leadermetoden och inspirera från idé till projekt.

Just nu har vi lokala inspiratörer för de fyra kommunerna i huvudområdet. Kanske är det någon du känner som är just din lokala inspiratör? Här är namnen:

  • Hennie van Scherpenzeel i Bräcke kommun
  • Mari Zidén i Ånge kommun
  • Marie Holm i Timrå kommun
  • Ulf Broman i Sundsvalls kommun

Vill du att någon av oss kommer ut och pratar Leader med dig och din förening, företag eller annan grupp, hör av dig till oss på Leader Mittland Plus eller direkt till någon av de lokala inspiratörerna.

När det kommer till handläggning av projektansökningar är det kansliet som kan svara på dina frågor.