21 projekt – 9,5 mkr i arbete

21 projekt är prioriterade och 9,5 mkr på väg att göra nytta i landsbygdsutvecklingens namn, men det finns fortfarande drygt 34 mkr kvar att söka för genomförande av projektidéer.

Har du en projektidé som passar in i den lokala strategin och som jobbar med leadermetodens lokala engagemang, samarbete och nytänkande får du gärna ta kontakt med oss på kansliet och diskutera vidare.

Nästa deadline för kompletta ansökningar är den 25 september för att de ska komma med till beslutsmötet den 25 oktober. De kompletta ärenden som redan kommit in och som ännu inte beslutats tas upp till beslut den 13 september.

Ett tips är att du tittar igenom informationen under rubriken Projektstöd på hemsidan. Där finns en hel del information och checklistor för ditt leaderprojekt. Men innan du skickar in en ansökan till oss vill vi att vi har haft kontakt om din idé, antingen via e-post där du beskriver din projektidé i enkla ordalag, eller, om du hellre vill berätta så ring och stäm träff med någon av oss.

Maila oss gärna på info@mittlandplus.se om ni har en projektidé ni funderar på.