Workshop – söka leaderprojekt

Vi får många frågor om vad som ska med i en ansökan, hur man ska tänka och hur man ska beskriva sitt projekt. Idag kommer frågorna mest på telefon och epost. Ibland kommer stödsökande till oss på kontoret, andra gånger åker vi ut till er. Nu tänkte vi testa workshopformen för att informera och coacha för ansökningar.

Vill du vara med i en workshop där du har en projektidé och sitter tillsammans med andra för att komma vidare med din ansökan kan det här vara något för dig. Någon av oss från leaderkontoret kommer att hålla i en praktisk workshop  med målet att du som medverkar går därifrån med en så gott som färdig ansökan. Möjlighet kommer också att finnas att med mobilt bank-ID få stöd att lägga in ansökan direkt på jordbruksverkets hemsida och ha möjlighet att ställa frågor som kommer medan du lägger in ansökan.

Du kan komma ensam eller tillsammans med flera från din organisation som tillsammans vill ta fram en ansökan. Är ni flera i en förening, t ex en styrelse, som vill ha stöd i ert arbete med en projektansökan kan ni boka in oss så kommer vi till er för en egen workshop.

Om du är intresserad av att delta i en projektskrivarworkshop, i en allmän eller en enskild för din organisation, hör av dig till info@mittlandplus.se så bokar vi en tid. Vi kommer också att lägga ut datum för träffar på vår hemsida inom kort.