Mårten Nylén föreläsning

Leader Mittland Plus har fattat beslut att ge mikrostöd till Skol-IF Fränstaskolan för projektet Mårten Nylén föreläsning.

Syftet är att anlita Mårten Nylén, en känd personlig tränare (PT) och hälsoutvecklare som även har jobbat för TV-programmet ”Biggest looser” för att föreläsa om t.ex sitt liv, hälsotips och träningstips. Barn, tonåringar och vuxna ska inspireras till att skapa en hälsosammare livsstil. Syftet med projektet är också att Fränstas unga förändrar lokala attityder till levnadsvillkoren på landsbygden. Målet att få Mårten Nylen som föreläsare. På lång sikt vill projektet bidra till att få människor att tänka på ett annat sätt när det gäller träning och kost.

I projektet ingår aktiviteter för att Mårten hittar, kolla så att ljud och ljus fungerar, föreläsning, tackblommor eller motsvarande.

Projektet anger cirka 60 timmar ideell tid utöver det sökta stödet.

Förväntat resultat är bland annat:

  • 10 deltagande unga nysvenskar
  • 100 deltagande unga
  • 1 ny kreativa/utvecklade mötesplatser
  • 1 nytt kultur-/fritidsevenemang